dijous, 3 de setembre del 2015

Ho hem aconseguit !!!

Ho hem aconseguit... Aquest any la Unió Esportiva Mataró tindrà 3 equips femenins a preferent... a més de l'Infantil 02 a nivell A i a falta de saber que passarà amb les més peques.
En aquests moments m'envaeix un profund sentiment d'agraïment... Ha estat molta la feina realitzaada en els darrers anys per arribar a aquest punt i molta gent s'ha involucrat moltíssim, sense aquestes grans persones res d'això seria ara possible.

Primerament m'agradaria agrair a la Junta Directiva de la Unió Esportiva Mataró la confiança en el projecte el recolzament total i absolut i l'entrega i colaboració continua. Especialment m'agradaria donar molt les gracies a Joan Ventura, ell se la va jugar i va apostar per mi, immensament gracies per l confiança i per ensenyar-nos tant dia rere dia.

Tot i ser directius m'agradaria fer menció especial a dues persones que per a mi són molt més que directius entregats, són amics. Dani Vico Marin i Jesús Murat, sempre disposats a ajudar, sempre recolzant i oferint tota la confiança, assessorant, sense vosaltres aquest projecte no podria funcionar.

Als grandissims staffs tècnics. Increible esforç dels preparadors físics que literalment s'han deixat la pell en les sessions. Gran tasca de les delegades Aina i Berta controlant que tot vagi vom ha d'anar. Enormes els entrenadors ajudants Traver i Sevillano que en el poc que portem de temporada ya heu demostrat el vostre enorme potencial.

Com no agrair la tasca enorme dels superentrenadors. Moltissimes gracies Toni Fuentes Alemany, per acceptar el repte, i a Marc Batlle Pujol per ser fidel al mateix. El vostre treball milimètric ha tingut la recompensa més desitjada i heu estat molt grans no només en els tres partits sinó desde el primer dia que us veu fer càrrec de l'equip.

Genials les famílies que han ajudat a les nenes, als equips, a complir un petit somni i han col·laborat i s'han esforçat al máxim per a que tot funcinés de la millor manera possible.

I com no...felicitar a les enormes 21 gladiadores que van ser valentes i van triar el repte. El repte de l'esforç, del treball, de la generositat, de la amistat, el repte del BASQUET.

Això no ha fet més que començar...

Som grocs!!!
Adrià Castejón González