diumenge, 30 d’agost del 2015

Joc de Cartes de festa Major a Bellcaire d'EmpordàDins dels actes de la festa major d'aquesta vila del Baix Empordà avui a 2/4 de 8 de  la tarda

Joc de Cartes  està basat  en el text “Adreça desconeguda” de Katherine Kressman Taylor.
La història de “Joc de cartes” comença quan dos amics de tota la vida, que comparteixen negoci als Estats Units, es veuen separats per la tornada d’un dels dos al seu país d’origen, Alemanya. Des d’aquest moment la relació continua a través de les cartes que s’intercanvien. En aquest punt esclata el nazisme i l’amistat es comença a trencar. Un dels dos personatges és jueu i l’altre es fa partidari del règim nacionalsocialista.

Protagonitzada per : Josep Maria de Ramon i Genís Mayola i dirigida per Joan Peran

Només dos actors sobre l’escenari, un espai íntim que permet donar el màxim de proximitat a l’espectador en una obra que es caracteritza per oferir “teatre de text”. Els actors es troben com a màxim a un metre de distancia del públic i per oferir encara més sensació d’integració a l’obra s’utilitza la tècnica de teatre circular, amb la que els assistents envolten l’acció teatral. El director ha intentat que s’interpretés la relació epistolar com un diàleg a sobre l’escenari.

Una escenografia bàsica, poc attrezzo i poca música fan de context en aquesta obra que manté la tensió i que a través de la il•luminació reflecteix la transició de la calidesa de l’amistat inicial a un refredament de la relació.

+ Info
Joc de Cartes
Protagonitzada per : Josep Maria de Ramon i Genís Mayola i dirigida per Joan Peran
Local Social
Carretera d’Albons, s/n
Cafè-bar-restaurant, sala d’actes, teatre i cuina
19,30 hores
aforament limitat
Atenció Ciutadana Tel. 972 788 105