dijous, 3 de setembre del 2015

ÈXIT TOTAL DE L'ELS EQUIPS DE LA UEM EN LES FASES PREFERENTS.



A L'ESTIU LA UNIÓ ESPORTIVA MATARÓ NO S'ATURA.
Quan Tots gaudíem de les nostres vacances a la platja, a la muntanya, visitant amics i familiars ... 4 equips de la UEM es preparaven durament per assolir el seu primer objectiu per a la nova temporada 2015-2016, ser equips PREFERENTS.
Compromís, Capacitat de Sacrifici, amor al bàsquet ... és el que han demostrat els jugadors, les jugadores i els entrenadors de l'Cadet A Femení, Cadet de 1r Any Femení, Júnior A Masculí i Cadet A Masculí.
OBJECTIU ACONSEGUIT.
Els 4 equips s'han classificat invictes per a la categoria PREFERENT sumant-se així al Junior A Femení i al Sub21 Masculí que ja la tenien assolida. Els 4 equips han demostrat, una vegada més, la fortalesa de la UEM com un club formador de pedrera que és capaç d'estar representat en les més altes competicions del bàsquet català en totes les categories tant masculines com femenines. Fent de la UEM el club amb més representacions preferents de tot el bàsquet català.
JUNIOR A MASCULÍ.
Aquest any aquest gran conjunt de jugadors entrenats per Josep Maria Margal i Jordi Ventura han aconseguit la classificació de manera contundent, imposant-se clarament en els 5 partits de fases davant Maristes Ademar (+26), CB Prat (+24), CEB Marc Gasol ( +15), CN Sabadell (+4) i CB Grup Barna (+23). Però aquest no és feina d'un dia. La passada temporada aquest equip va estar a punt d'accedir a categoria Preferent sent jugadors de primer any. No va poder ser per molt poc i l'any passat us ho resumim així:
“Quanta pressió i quanta responsabilitat sobre els nostres joves de 15, 16 i 17 anys. No hi havia marge a tenir un mal dia, a fallar, a equivocar-se. Perdre un dia et deixava gairebé fora. I amb tots aquests condicionants i dificultats nostres nois gairebé ho aconsegueixen. Què dura és aquesta competició. Els nostres nois han aconseguit 3 victòries clares (Montgat, SESE i Vic) i en el partit clau, que determinava si la plaça de preferent s’anava a Sant Cugat o la portaven a Mataró, després d’un final èpic, forçaven la pròrroga. Totes les hores d’entrenament, de sacrifici, de competició es condensaven en 5 minuts de pròrroga que et donava la plaça o te la treia. Això és un esport de competició, un joc on en ocasions la pilota passa per l’aro i altres no. Les nostres boles no van entrar i vam perdre el partit.
Es va perdre el partit però hem guanyat un grup de jugadors molt treballadors, amb molta il·lusió, amb molta projecció que seguiran esforçant dia a dia i que amb l’ajuda de Jordi i els seus ajudants formaran els jugadors que seran el futur del club.
Felicitats pel vostre treball.”
El compromís del club amb aquest equip i el treball dels seus jugadors i entrenadors han permès que es mantingui el bloc i s'aconsegueixin bons reforços. Treball i més treball han portat a l'èxit. Felicitats pel vostre treball
CADET A MASCULÍ
Fa tres mesos publicàvem que el nostre Cadet Groc es proclamava, primer, Campió de Barcelona i després, Campió de Catalunya. Ara ja són PREFERENTS.
El projecte d'aquest equip va ser iniciat per Pepo i continuat per Jordi Ventura. La temporada passada van fer un gran treball d'integració, d'acoblament. Era un engranatge que necessitava de temps i dedicació perquè funcionés. Els fruits van arribar a final de temporada.
Amb la bona feina del bloc i les expectatives de futur 2 grans jugadors de Granollers i Calella han apostat per continuar la seva formació a la UEM i seguir els passos de grans jugadors que han arribat des dels equips de promoció al nostre sènior.
Els rivals en aquestes fases han estat U.B. Sant Adria i Salle Ploms Reus'00. Els nostres, dirigits per Jordi Ventura i David Vicente, van guanyar els dos partits i es van fer mereixedors d'aconseguir la plaça. Moltets felicitats.
CADET A FEMENÍ
Gran èxit de les nostres noies ficant-se en preferent per seguir l'estela de les grans generacions femenines que l'han precedit.
Un home, un nom, Marc Batlle. Fa 12 anys, encara un nen de catorze, començava el seu camí com a entrenador ajudant a l'escola de bàsquet. Des de llavors, jugador, delegat, ajudant, entrenador, fisioterapeuta, té cura amb molt de mim a la nostra gent des de la escoleta fins als sèniors. Molts anys de sacrifici, de dur treball. Molts anys d'alegries i disgustos. Fa un any i mig ho va tenir clar, "jo vull aquest equip" va dir. Des de llavors treball, treball i més treball. I sobretot confiança en el grup.
Les Cadets s'han classificat invictes després de guanyar a UB Llefià, CB Granollers i Joventut de Badalona. Felicitats Marc, al teu equip, Traver y Berta i a les teves noies, ets PREFERENT i tu t'ho has guanyat.
CADET FEMENÍ 1r ANY
Subcampiones de Catalunya i participació en el Campionat d'Espanya. Aquesta era la carta de presentació d'aquesta generació. Però el repte no era fàcil. Toni Fuentes assumia el repte de conèixer a les seves noves jugadors, integrar diverses incorporacions, crear equip, posar-lo en forma i fer unes fases de preferent, sent totes les seves noies un any més petites.
Toni Fuentes i David Sevillano han creat un equip, un grup d'amigues, un bloc unit que viu el bàsquet i la competició. Aquest és un any d'aprenentatge però ho fareu competint contra les millors jugadores de Catalunya. Felicitats.
UNIÓ ESPORTIVA MATARÓ, REFERENT DEL BÀSQUET CATALÀ I ESPANYOL.
6 equips preferents, 2 equips -masculí i femení- a Copa Catalunya, 1 equip sènior masculí a Primera Catalana, 1 equip sènior a 3a Catalana, 1 equip sènior masculí Nivel A, 1 equip de veterans, 38 equips i una gran escola de bàsquet que fan que més de 450 jugadors conformen la família UEM. Tot això vertebrat per 4 coordinadors que bolquen tot el seu esforç, dedicació i hores de treball pel bàsquet, aquests jugadors i la UEM. Berta Carreras -pilota petita femenina-, Marius Ferré -pilota petita masculina-, Adrià Castejón -pilota gran femenina- i Jordi Ventura -pilota gran masculina-.
Gràcies a tots per fer de la UEM el club amb més equips, més jugadors i jugadores, més equips preferents, més equips sèniors .... de Catalunya i probablement d'Espanya.

Som grocs!!!