dilluns, 12 de gener del 2015

El Platges de Mataró perd davant el Barberà


publicat per
http://www.capgros.com
12 de gener de 2015

Els mataronins ensopeguen amb el segon classificat per 75-69
                
El Platges de Mataró va perdre en el seu desplaçament a la pista del Baricentro Barberà, segon classificat de Copa Catalunya. Els unionistes sabien de la dificultat del partit, i tot i que van competir fins el final, un mal darrer període va condemnar els de Joan Gonzàlez, que sumen la sisena derrota de la temporada, aquest cop per 75-69. Això sí, amb vuit triomfs es mantenen sisens i estan a només un del tercer classificat, posició que ocupa precisament l'Auto Net&Oil Boet Mataró.

Els mataronins han demostrat ja en el tram final de 2014 que poden competir contra qualsevol equip, i això és el que es va veure a la primera part davant un dur rival com el Barberà. Bé al darrera, l'equip empatava a 15 el primer parcial del matx. El segon seguiria una tònica similar, amb un Barberà més encertat en atac i amb un Albert Mas que era un corcó tant en defensa (14 rebots) com en atac, on anotava amb certa facilitat tant per dins com per fora. L'equip mataroní, malgrat tot, marxava només 37-34 per sota.


A la represa es va tornar a veure un bon Platges en defensa, la clau de l'èxit d'aquest equip en els bons resultats d'aquesta primera volta. A més, l'encert dels fitxatges Viñas i Mañés -les incorporacions han de marcar la diferència, recorda sovint Joan Gonzàlez- van donar un avantatge important pels unionistes. L'equip es col·locava sis punts per sobre de cara al darrer període, però el Barberà va fer valer el factor camp i va posar fil a l'agulla en el darrer període. Fortíssims en el rebot defensiu (43) i amb més encert en els moments clau, van posar-se per davant i van escapar-se en el marcador. El Platges es va quedar sense opcions i el 23-11 de parcial sentenciava un partit que havia estat en mans dels unionistes.