dilluns, 12 de gener del 2015

El Platges de Mataró comença el 2015 amb derrota

12 de gener de 2015

Els mataronins van perdre a la pista del Barberà 75-69 després d’un mal darrer quart

El sènior masculí del Platges de Mataró va iniciar l’any perdent 75-69 a la pista del Barberà, el segon classificat, que gràcies a la victòria supera a la classificació al Boet que va perdre a casa. El conjunt dirigit per Joan González va fer tres primers quarts de partit molts bons plantant cara a un dels millors equips de la lliga, però va acabar cedint en el darrer quart encaixant un parcial de 23-11.

En el primer quart la igualtat va ser màxima (15-15), ja en el darrer quart els locals van marxar al descans amb tres punts d’avantatge davant un Platges que plantava cara. En el tercer quart els mataronins, amb una gran defensa i amb els punts de Viñas i Mañés, van agafar un petit avantatge de 6 punts.

Però en el darrer quart, els grocs es van encallar en atac i van acabar cedint davant un Barberà que va posar la directa. Ara, aquest diumenge, el Platges intentarà sumar la primera victòria de la temporada en el derbi mataroní davant el Boet.

BARBERÀ - PLATGES 75-69

PLATGES: Nacho Ariño (12), David Viñas (19), David Romero (2), Ferran Tardío (3), Eric Mañés (20) cinc inicial; Jordi Serra (3), Sergi Puig, Rafa Prats (4), Ibe Oji, Marc Coll (6).
MARCADOR: 15-15, 37-34, 52-58, 75-69.

Victòria del femení

Més sort va tenir el femení del Platges que va començar l'any guanyant a casa 75-65 el Lima Horta, el segon classificat i un dels equips més forts del grup 2 de Copa Catalunya. Després d'aquesta victòria, les mataronines mantenen la 5a plaça i continuen amb opcions de jugar la fase d'ascens.