dijous, 13 de novembre del 2014

Remuntada i nova victòria del femení del Platges de Mataró

11 de novembre de 2014

Les mataronines guanyen 60-46 al Grup Barna en un partit que perdien a la mitja part

31 rebots en defensa i un parcial 11-0 al tercer quart, les claus de la victòria

El Platges de Mataró va aconseguir una nova victòria a la Copa Catalunya femenina davant el Grup Barna. Les mataronines van estrenar una jornada de diumenge que acabaria sent complerta (presentació dels equips, victòria del masculí) amb un triomf per 60-46 davant el Grup Barna. Un partit molt més complicat del que podia semblar pel resultat final, ja que a la mitja part les d'Adrià Castejón perdien de manera ajustada. L'equip escala fins la cinquena posició i equilibra el bagatge de victòries i derrotes: 4-4.

El partit va començar amb un Platges de Mataró dominant el matx en totes les seves facetes: bé en atac amb nou punts als primers minuts i eixugant en defensa a les barcelonines. Fruit d'això s'arribaria al primer quart amb un primer avantatge de 17-10. L'alegria duraria poc, ja que en el segon quart el Grup Barna va iniciar la remuntada. En el tram final del segon període clavaven un parcial de 7-0 que els posava per davant 25-28, tot i que tres punts de les unionistes abans de la botzina final maquillaven el marcador.

A la represa les mataronines van estar esplèndides en defensa, amb moltes recuperacions i un gran bagatge en el rebot defensiu (Clau va ser Gianna Woods en aquest apartat i també Carolina del Santo, 20 rebots en defensa entre les dues). L'equip va tornar a posar-se per davant amb un parcial d-11-0 letal en l'inici del tercer quart i va escapar-se d'onze abans de començar el darrer període. Allà les mataronines van seguir molt sòlides en defensa i van ampliar la diferència al marcador fins el triomf final per 60-46.