El Platges de Mataró guanya en el millor partit de la temporada

11 de novembre de 2014
per S.F.
fotos Daniel Ferrer

Els unionistes superen 91-79 al Mollet i equilibren el bagatge de victòries i de derrotes

El Platges de Mataró va aconseguir diumenge guanyar en el millor partit de la temporada fins el moment. Els unionistes rebien la visita del Mollet, un dels conjunts més forts en aquest inici de lliga, i van aconseguir una victòria contundent per 91-79 que els permet equilibrar en quatre les victòries i les derrotes en les vuit jornades disputades fins el moment. L'equip va destacar per un alt encert en percentatge de tir.

El partit va estar dominat pel Platges de Mataró des d'un primer moment. David Romero va estar especialment encertat en aquest inici -set punts seguits, 18 en total- i va permetre que els unionistes s'escapessin al primer quart per 25-18. La dinàmica de cara a cistella va ser la mateixa en el segon quart, on es va tornar a superar els 20 punts i es va anul·lar, dins del possible davant un equip amb aquesta qualitat ofensiva, al Mollet. Dos triples de Ventura van deixar tocat als visitants, que estaven 38-20 per sota. Al final del segon quart, els mataronins guanyaven de 13.

A la represa van arribar els pitjors moments: el Mollet va sortir a mossegar i va impregnar una defensa molt més agresiva. Els mataronins van veure com el seu encert baixava (16 punts al tercer període) però l'equip va saber jugar amb cap i la renda de punts no baixava dels vuit com a màxim davant un Mollet que no aconseguia acostar-se al marcador. El 63-53 amb el que es va començar el darrer quart va ser un repartiment de cops que beneficiava als mataronins. El Mollet s'acostava al maracdor, responia Mañés amb un triple. Acte seguit, el Mollet tornava a replicar amb un triple. Els mataronins van sentenciar en una jugada en la que després de recuperar la pilota, van rebre una antiesportiva. L'equip va tornar a posar-se de deu i un triple d'Ariño va matar el matx a poc més de tres minuts pel final. Tot sentenciat fins a la victòria 91-79 davant un Mollet que ja nova tenir arguments.

'Molt satisfet pel percentatge de tir'
L'entrenador, Joan Gonzàlez, va qualificar la victòria com "el millor partit de la temporada", ja que estaven "molt contents pel percentatge de tir davant un equip amb tant de potencial". Gonzàlez creu que la clau va ser poder mantenir "avantatges d'entre vuit i dotze punts" quan el Mollet "pressionava de valent després del descans", i celebra el treball defensiu malgrat que ells sempre volen "encaixar uns setanta punts com a màxim".