divendres, 14 de novembre del 2014

Victòria i festa al Palau Josep Mora

10 de novembre de 2014

El masculí del Platges de Mataró va guanyar 91-79 el Mollet el dia que el Palau Josep Mora celebrava el 46è aniversari de la seva inauguració
Sensacional victòria del Platges de Mataró que va derrotar 91-79 el CB Mollet, un dels equips que fins a aquesta jornada encapçalava la classificació del grup 1 de Copa Catalunya. Abans del matx es van celebrar els actes per commemorar el 46è aniversari de la inauguració del Palau Josep Mora i la presentació oficial de tots els equips de la Unió Esportiva Mataró d’aquesta temporada. L’equip entrenat per Joan González es va sumar a la festa i va fer el millor partit de la temporada vencent a un dels equips més forts i amb més experiència de la categoria.

Foto de Josep Ribas

Després d’un primer quart elèctric, amb un Platges molt encertat de cara a cistella, el conjunt mataroní va acabar el període amb 7 punts d’avantatge (25-18). En el segon quart els grocs van continuar amb el seu joc ràpid i alegre per anar eixamplant diferències i arribar al descans guanyant de 13 (47-34). A la represa els visitants van fer un tímid intent de remuntada que ràpidament va avortar el Platges amb el suport incondicional de la grada. D’aquesta manera es va arribar al darrer període amb els mataronins guanyant de deu punts (63-53). Els deu darrers minuts de joc van ser un festival ofensiu de tots dos equips que va beneficiar al Platges que va sumar la quarta victòria de la temporada.

PLATGES MATARÓ - MOLLET 91-79

PLATGES: Rafa Prats (16), Nacho Ariño (18), David Romero (19), Ferran Tardio (2), Eric Mañés (13) cinc inicial; Pau Cuixart, Jordi Serra (3), Sergi Puig, Sergi Ventura (10), Ibe Oji (8), Marc Coll (2).
MARCADOR: 25-18, 47-34, 63-53, 91-79.

Triomf del femení
La festa groga va començar hores abans amb la victòria del sènior femení 60-46 davant el Grup Barna. El matx de les noies entrenades per Adrià Castejón obria la tarda i la veritat és que les mataronines no van decebre fent un partit molt seriós i derrotant un rival directe.

Després d’una primera part força igualada que va acabar amb un petit avantatge de les visitants (25-28), les mataronines van realitzar un espectacular tercer quart endossant un parcial de 21-7 al seu rival que va certificar la quarta victòria de la temporada. Ara el conjunt groc acabarà, aquest cap de setmana, la primera volta del campionat a la pista del Reus Ploms.

PLATGES - GRUP BARNA 60-46

PLATGES: Sandra López (2), Cristina Marqués (17), Núria Talavera (9), Teresa Gómez (8), Carolina del Santo (4) cinc inicial; Elena Rodríguez, Helena Esteve (6), Laura Rovira (2), Gianna Woods (12).

MARCADOR: 17-10, 25-28, 46-35, 60-46.