dijous, 2 d’octubre del 2014

Cara i creu dels equips del Platges de Mataró

29 de setembre de 2014

El femení va guanyar el derbi maresmenc a la pista de l’Arenys 41-64, mentre que el masculí va perdre a casa 81-85 davant l’Artés

Mataro-ArtésSegon partit i segona derrota del sènior masculí del Platges de Mataró que en aquesta ocasió va perdre a casa 81-85, davant el CB Artés. Els mataronins, com en el primer partit de lliga, van tenir mala sort en els instants finals del matx i van acabar perdent davant un conjunt visitant que va estar més encertat en el tram final.

El partit va començar amb un esperançador 24-19 a favor dels mataronins en el primer quart, però els visitants van demostrar que venien a emportar-se la victòria, i al descans guanyaven de dos punts (41-43).

Mataro-Artés

A la segona part, tal com havia passat a la primera, el Platges va sortir més entonat i va agafar un petit avantatge de sis punts al final del tercer quart (63-57). Però amb això i el bon partit de Nacho Ariño i David Romero no n’hi va haver prou, i en el darrer quart el Platges va notar en excés l’absència de Mañés que es va lesionar i va veure com l’Artés capgirava la situació i s’emportava el triomf.

Dos de dos del femení

Més sort va tenir el femení del Platges de Mataró entrenat per Adrià Castejón. L’equip groc va guanyar el derbi maresmenc a la pista de l’Arenys 41-64 i després de dos partits suma dues victòries. Les mataronines encapçalen la classificació juntament amb Cerdanyola, Gramenet i Lima Horta que també ho han guanyat tot. El pròxim rival del Platges a casa serà el Sese de Barcelona.