dimecres, 1 d’octubre del 2014

El Platges de Mataró femení torna a guanyar i ja és líder



publicat per
http://mataroradio.cat
30 de setembre de 2014
Anna Gual

El Platges de Mataró femení segueix mostrant-se fort i suma la seva segona victòria consecutiva a la pista de l'Arenys Bàsquet per 41 a 64. Un triomf, que manté a les unionistes invictes i que les deixa al capdavant de la classificació. Les d’Adrià Castejón sumen 4 punts de 4 possibles i són l'equip que menys punts ha encaixat, 81. De fet és l'únic que es manté per sota de la línia dels 100.

El Platges masculí també repetia aquest cap de setmana, però en aquest cas amb la segona derrota consecutiva. Tot i fer un partit seriós davant La Llosa Artés, la lesió de Mañés i la bona actuació de Portella per part dels visitants van acabar de determinar el resultat. Al final 81 a 85 pel Platges, que suma una altra derrota ajustada. La setmana passada l’equip va anar a la pròrroga dues vegades abans d’acabar caient a la pista del Sant Cugat per 78 a 76.


Encara en Copa Catalunya masculina el Boet perdia aquest cap de setmana en el seu desplaçament a la pista de l’Onyar per 67 a 66. Partit amb pocs punts, en que els mataronins més erràtics de l’habitual en atac, van veure com se’ls escapava el partit en els últims instants.