dijous, 8 de maig del 2014

Extraordinària victòria del Platges de Mataró per certificar la permanència



publicat per
www.capgros.com
5 de maig de 2014

Triomf per 82-93 a la pista del tercer classificat que certifica que els de Ventura estaran un any més a Copa Catalunya
               
El Platges de Mataró va certificar per la porta gran la seva permanència a Copa Catalunya. Després de la derrota amb el Boet fa tres jornades el panorama pels unionistes no era precisament esperançador. Venien tres enfrontaments finals amb equips punters que lluiten per promocionar a lliga EBA (Argentona, Mollet i Masnou). Doncs bé, després de dues d'aquestes tres finals l'equip de Jordi Ventura es mantindrà matemàticament a Copa Catalunya. Al triomf de la setmana passada davant l'Argentona se li va sumar ahir diumenge una extraordinària victòria a la pista del Mollet, fins aleshores tercer classificat, per 82-93 que permet els unionistes evitar la promoció de descens a falta d'una jornada per disputar-se.

El partit va estar marcat per la igualtat inicial amb un Mollet que es veia sorprès en els primers compassos (6-11) i que reaccionaria a temps per ajustar-ho tot al final del primer període: 22-23. En el segon període el partit es posava molt coll amunt pels de Ventura, que veien com el seu rival es posava per davant i s'escapava d'11 punts després d'un parcial demolidor: 24-12. Van ser els pitjors moments dels unionistes, que van encaixar un 9-0 que els complicava molt l'existència.


Però l'equip ha après a sobreviure en les darreres jornades, amb defenses molt fortes i segons trams de partit intensos. I així va ser també el tercer període al camp del Mollet. Primer es van retallar diferències (58-52) i mica en mica l'equip es va acostar al seu rival. Un parcial de 8-0 capgirava el marcador amb el 60-62 i al final del tercer període es guanyava de tres punts. En el darrer quart els mataronins van gestionar bé l'avantatge i van escapar-se, primer de sis punts i després, amb un Mollet desubicat, d'onze punts: 82-93. Partidàs per emmarcar de Crawford, que va fer 24 punts i va recollir 13 rebots. Al seu costat, Ariño amb 24 punts i Coll amb 20 punts i 8 rebots van ajudar a consumar la permanència.