dimecres, 7 de maig del 2014

El Platges femení tanca la lliga en un gran moment de forma



publicat per
6 de maig de 2014
Anna Gual

En bàsquet aquest cap de setmana el Platges de Mataró femení posava el punt i final a la lliga. En una temporada en que l’equip ha anat de menys a més les mataronines han assolit l’objectiu, mantenir-se en Copa Catalunya i ho han fet amb un final de temporada excel•lent i acabant líders en el grup per la permanència. L’equip acaba la competició amb 7 victòries consecutives encadenades, i amb 8 partits guanyats de 10 possibles en aquesta segona fase. Unes xifres que reafirmen les paraules del tècnic, d’Adrià Castejón, quan diu que la temporada els hi ha quedat curta i que l’equip ha acabat amb ganes de més.

Una temporada complicada en la que l’equip havia de fer-se pràcticament tot de nou, després de la temporada anterior. Un fet aquest que sens dubte va ser un gran condicionant, sobretot a principis de la competició. Tot i així, com afirma Castejón les seves jugadores han sabut sobreposar-se a un inici complicat i han aconseguit el que era el gran objectiu, en una temporada que es presentava incerta.


Afirma també el tècnic, que sense dubte, l’arribada de les dues nord-americanes de cara a aquesta segona fase, Novosel i Woods, ha estat clau en l’èxit final.