dijous, 8 de maig del 2014

El femení del Platges de Mataró tanca la temporada amb un triomf

5 de maig de 2014

Victòria que li permet a les noies d'Adrià Castejón acabar líders de la segona fase de permanència a Copa Catalunya

El femení del Platges de Mataró va tancar la segona fase de Copa Catalunya, la que serveix per lluitar per la permanència, amb una victòria. Després de certificar que seguiran a la categoria una temporada més, l'equip va guanyar el Bencriada per 58-50 i això els ha permès acabar en primera posició d'aquesta segona fase amb un total de 12 victòries i sis derrotes. Les noies d'Adrià Castejón no han passat ensurts per complir amb l'objectiu de seguir a la categoria i així superar l'any de transició de cara a la temporada vinent, on puja una fornada de jugadores molt potent.

Les mataronines van guanyar el matx de manera sòlida després d'un inici on van escapar-se de sis punts en acabar el primer període. L'avantatge el van saber mantenir en el segon, però abans del descans les visitants van ajustar el marcador: 26-25. A la represa, el Bencriada va posar-se per davant amb un parcial de 8-0 que les deixava 26-32, però la reacció de les de Castejón va ser immediata amb sis punts seguits: 32-33. L'equip va seguir escalant i va donar la volta al marcador en acabar el tercer període (40-38). En l'últim quart, després d'un intercanvi de punts igualat (48-47), les mataronines van millorar en defensa i van sentenciar el matx fins a guanyar 58-50 un partit molt més igualat del que sembla el resultat final.