dimarts, 1 d’abril del 2014

Un Sensacional Platges tomba al Líder del Campionat.

Gran tarda de bàsquet avui al Palau, després de gaudir d’allò més amb el femení, els nois del Platges no han volgut ser menys que les seves companyes i han delectat a la millor entrada de la temporada en el Palau, amb un espectacle de bon bàsquet, que amés ha anat acompanyat per la fer-me resistència d’un contrincant que ha deixat clara la seva condició de líder del campionat.
El Platges de Mataró ha sortit a la pista sense complexos de cap mena i jugant de tu a tu davant un rival teòricament superior, de seguida els hi ha deixat clares les intensions de no posa’l-s’hi fàcil i gràcies a la renda obtinguda en el primer quart de 23 a 10, l’ha sabut administrar amb sapiència fins fer desesperar al seu rival, que no ha pogut en cap moment poder donar la volta al marcador.

El segon quart se l’ha endut l’equip badaloní amb un 12 a 15 i que deixava el marcador a la mitja part a 35 a 25. La represa ha estat un constant intercanvi de cistelles del que n’ha sortit beneficiat el nostre equip, que ha vist com les diferències seguien sent de 10 punts a la fi del tercer parcial 56 a 46. El darrer quart ha estat el més emocionant, doncs el Sant Andreu ha tirat de coratge i s’ha esforçat per reduir les diferències, fet que ha aconseguit fins a posar-se a 2 punts dels nostres i a partir d’aquí l’equip envers d’enfonsar-se, ha reaccionat i amb l’ajut del nombrós públic, que ha acompanyat a l’equip avui al Palau, ha sabut jugar amb claredat i solvència els darrers dos minuts, administrant les petites rendes que anava sumant fins fer claudicar a un lluitador S. Andreu Natzaret de Badalona, acabant-se el partit amb un merescut 73 a 64 final