dimarts, 1 d’abril del 2014

El Femení del Platges, segueix amb pas ferm.

Molt bon partit el que s’ha pogut veure aquesta tarda al Palau J.Mora, on les noies de l’Adrià Castejón, demostren que cada setmana que passa l’equip va a més i que la seva conjunció comença a ser palesa i letal pels equips rivals.
El Platges rebia a un dels equips importants de la lliga, el Zamar 2000-Ploms Salle-Reus, que es presentava amb la acreditació de 7 victòries, les mateixes que portava el Platges de Mataró abans d’aquest partit.
L’encontra ha començat amb un inici esperançador per les nostres jugadores, que en ràpides accions semblava que aconseguiria dominar el marcador, però després dels minuts inicials les de Reus han començat a posicionar-se en la pista i ràpidament el partit ha entrat en una fase de igualtat, que portava a senyalar un marcador de 14 a 15 a la fi del primer quart. El segon ha tingut la mateixa tònica fins el darrers instants del mateix on gràcies al domini en el joc interior i especialment en el rebot ofensiu, han donat més opcions a les nostres jugadores que s’avançaven a la mitja part amb un ajustat 32 a 28.
La segona meitat, l’equip ha sortit a la pista amb l’ambició del resoldre’l quan més aviat millor i de seguida hi ha posat terra de per mig, marxant paulatinament en el marcador i exhibint un joc trepidant i vistós com feia setmanes que no gaudíem d’ell en el Palau. El tercer parcial ha estat pràcticament el de la sentencia 47 a 35, que ha donat ales a l’equip per finiquitar el matx en un darrer quart més relaxa’t i que concloïa amb un solvent 68 a 48.

Contundent victòria de l’equip que l’ha de refermar en les seves aspiracions de permanència que te a tocar.