dimecres, 2 d’abril del 2014

Nova victòria del femení del Platges de Mataró

31 de març de 2014

El conjunt mataroní va derrotar 68-48 el Reus Ploms i té a tocar la permanència

Mataro-ReusEl femení del Platges de Mataró va guanyar 68-48 el Reus Ploms i es manté en quarta posició i té a tocar la permanència a Copa Catalunya. El conjunt entrenat per Adrià Castejón ha fet una salt de qualitat amb els reforços nord-americans i aquesta setmana va derrotar amb facilitat un equip que havia guanyat a les mataronines a la primera volta.

La primera part va ser força igualada, el primer quart se'l van adjudicar les visitants 14-15, mentre que en el segon quart el Platges va capgirar la situació i va marxar al descans quatre punts a dalt (32-28). A la represa no hi va haver color i el Platges va ser molt superior, al final del tercer període l’equip groc guanyava de 12 (47-35). Ja en el darrer quart les mataronins no van afluixar i van seguir ampliant les diferències fins el 68-48 final.