dimecres, 2 d’abril del 2014

El Platges de Mataró tomba el líder

31 de març de 2014

El conjunt entrenat per Jordi Ventura guanya 73-64 el Sant Andreu Natzaret de Badalona enmig d'un gran ambient al Palau Josep Mora

Diumenge passat el Palau Josep Mora va viure una de les millor entrades de la temporada per veure com el Platges de Mataró rebia el líder de Copa Catalunya, el Sant Andreu Natzaret de Badalona. L’equip dirigit per Jordi Ventura no va defraudar al seu nombrós públic i va derrotar el primer classificat 73-64. Nova victòria a casa del conjunt mataroní que continua a una sola victòria dels llocs de permanència quan encara resten cinc jornades per acabar el campionat de lliga.

Els mataronins van sortir per totes i a jugar sense complexos davant el millor equip de la lliga fins ara, després d’uns primers minuts igualats els grocs, amb una gran defensa, van anar ampliant diferències i al final del primer quart guanyaven 23-10. En el segon període el Platges va afluixar el seu ritme anotador davant un Natzaret que continuava sense poder penetrar la gran defensa mataronina. Al final de la primera part el Platges guanyava 35-25.

A la represa el matx va ser un constant intercanvi de cistelles que va beneficiar als de casa que eren els que anaven per davant en el marcador. D’aquesta manera al final del tercer període el Platges continuava mantenint els deu punts d’avantatge (56-46). En el darrer quart el líder va reaccionar i es va arribar a posar a només dos punts, però els grocs no es van enfonsar i amb el suport de la grada van saber aguantar l’envestida visitant i reaccionar a temps per sumar un triomf de vital importància.

Ara, el pròxim diumenge dia 6 d’abril el Platges té un matx molt important a la pista del CN Terrassa, un equip que té les mateixes victòries que el conjunt mataroní i a qui s’ha de derrotar si es vol acabar el campionat fora dels llocs de promoció de descens.