dimecres, 19 de març del 2014

“Tots els nens juguen seriosament” es prorroga i tornarà a representar-se dissabte



Després de sis representacions, tots aquells que encara no l’hagin vist tindran una última oportunitat de viure aquest particular viatge a la infantesa escrit i dirigit per Enric Lucena

La Sala Cabanyes acollirà aquest dissabte una nova representació de “Tots els ens juguen seriosament”, el muntatge escrit i dirigit per Enric Lucena, que prorroga un dia més la seva estada a l’Espai Saleta del Centre Catòlic.
 Després de l’èxit de les sis representacions que se n’han fet fins ara, tots aquells que encara no l’hagin vist tindran una última oportunitat de viure aquest particular viatge a la infantesa.

Amb “Tots els nens juguen seriosament”, Lucena, que anteriorment ha dirigit a la Sala els muntatges “Accident” i “La ratera”, ha estrenat per primera vegada un text seu, que busca que el trajecte fins a la Sala Cabanyes s’acabi transformant en un viatge molt més llarg.

Es fa difícil descriure “Tots els nens juguen seriosament” com una obra de teatre. Més aviat és una aventura, un viatge a la infantesa de la mà d’un grapat de personatges peculiars, que segur que ens són familiars. El muntatge parteix de la premissa que els records que hem oblidat no han desaparegut, però potser sí que ho han fet els camins que ens hi portaven.

L’autor avisa el públic que, més que explicar o veure, “Tots els nens juguen seriosament” és un espectacle que s’ha de viure. És per això que recomana venir a teatre sense prejudicis, amb ganes de descobrir camins que potser fa temps que estan tancats i que val la pena tornar a obrir.

L’obra, d’una hora i vint minuts de durada, es va estrenar divendres 7 de març.

Un cop s’hagi abaixat el teló de “Tots els nens juguen seriosament”, la Sala Cabanyes estrenarà el diumenge 30 de març “Cançó d’amor i de guerra”.


Dies de representació:           Dissabte, 22 de març de 2014
Hora:                                    Dos quarts de deu del vespre (21:30 h)
Lloc:                                     Espai Saleta  del Centre Catòlic
Preu:                                     9 euros


Més informació i compra de localitats a www.salacabanyes.cat i al telèfon 618.77.30.13 els divendres de 6 de la tarda a 9 del vespre.