dimecres, 19 de març del 2014

Emoció i bon bàsquet Mini Femení a la Gàbia



publicat per

Les Mini A de la UEM fan un bon partit amb el Sant Gervasi tot i perdre

Unió Esportiva Mataró 56 - Escola Sant Gervasi 62
Dissabte al migdia, a la pista de la Gàbia de Mataró, el Mini A Femení de la Unió Esportiva Mataró ha rebut al Mini de l’Escola Sant Gervasi de Mollet. El partit prometia emocions entre dos equips que juguen un bon bàsquet i sempre amb esperit guanyador.
El partit ha començat amb les jugadores del Sant Gervasi molt endollades i encertades de cara cistella. Les noies de la Unió no trobaven el camí cap a la cistella visitant que ha defensat be i pressionant a les jugadores de groc. Els primers cinc minuts han deixat un marcador de 5 – 17.
La reacció de les jugadores de l’Esportiva ha arribat al segon parcial. Amb un bàsquet fort i efectiu, trobant les millors opcions de bàsquet i superant la defensa blava amb ràpids contraatacs, les Mini de la UEM guanyen clarament el parcial amb un marcador de 12 – 2 deixant el marcador en 17 – 19.
A partir d’aquest moment, el partit s’ha mostrat molt més equilibrat, amb una lleugera diferència en el marcador favorable a les visitants. Un parcial de 9 – 12 i l’empat a 9 de l’últim parcial de la primera meitat ens deixa l’electrònic en 35 – 40 i prometen emocions per a la segona part.
Les defenses han manat durant la segona meitat, un primer parcial empatat a 7 que manté les diferències en el marcador.
En el sisè temps, el marcador encara ha estat més baix, 4 – 5 que eixampla el marcador cap els interessos visitants i deixa el marcador en 46 – 52.
Una reacció local en el setè temps les apropa a només 1 punt en el marcador. Bons i intensos atacs i dominant el rebot defensiu, les de Groc fan guanyen el període per 7 – 2 posant un marcador 53 – 54 i tota l’emoció en el últims cinc minuts.
L’equip visitant ha gestionat millor la pressió dels últims minuts. Ha defensat be la seva cistella i, contraatacant ràpid i amb efectivitat, ha aconseguit guanyar el parcial per 3 – 8 situant el tanteig final en el definitiu 56 – 62.

Intens i emocionant partit entre dos equips que estan cridats a dir grans coses en el món de la cistella.