dimarts, 18 de març del 2014

El Platges de Mataró guanya un partit clau

17 de març de 2013

Els mataronins tomben 76-65 al cuer de la categoria i deixen enrere un rival per la lluita per la permanència

fotos Daniel Ferrer

Un parcial de 13-0 al tercer quart va ser decisiu

El Platges de Mataró va aconseguir diumenge una victòria vital per les seves aspiracions de mantenir la categoria sense gaires ensurts. Els unionistes rebien a casa el Sant Narcis, cuer de Copa Catalunya, i van guanyar per un solvent 76-65 que els permet mirar cap amunt i escapar de les places de zona de promoció de descens. Immens David Romero amb 22 punts i 12 rebots, ben acompanyat per Forcada i Ariño amb 10 i 19 punts respectivament.

El partit es va complicar des del primer moment que el conjunt gironí va sortir al Josep Mora amb ganes de donar la gran sorpresa. L'equip visitant està en una posició molt delicada a la classificació, i això fa que sortís sense pressió tenint en compte que la permanència ja els queda massa lluny.  D'aquí que en un primer quart igualat i amb accions ràpides s'acabés 16-17 pel Sant Narcís. seria en el segon parcial on els mataronins aconseguirien a base d'entrades al contracop anar obrint marcador fins el 32-28.

A la represa, el tercer quart va ser definitiu pels interessos del Platges de Mataró. Després de cinc minuts igualats on els visitants es van posar tres punts per sota, els de Jordi Ventura van clavar un parcial de 13-0 que deixava noquejat el Sant Narcís. Onze punts d'avantatge per començar el darrer quart, suficients per poder-los gestionar amb cap i no passar ensurts per acabar guanyant finalment 76-65.