dimarts, 18 de març del 2014

El femení del Platges de Mataró guanya a casa



publicat per
17 de març de 2014

Les mataronines sumen un triomf vital davant el Draft Gramenet en la lluita per la permanència

fotos Daniel Ferrer        

El femení del Platges de Mataró va sumar diumenge una victòria que omple de moral a l'equip d'Adrià Castejón. Les mataronines estaven en una situació delicada en la segona fase de la Copa Catalunya on les posicions de sota estan molt igualades, però diumenge l'equip va tombar 60-55 a un dels conjunts capdavanters del grup, el Draft Gramenet. Això dóna aire a les unionistes que sumen ja sis victòries en aquest tram de campionat.

El partit va estar marcat sobretot per la igualtat en el marcador, amb avantatges inicials de les visitants però reacció de les mataronines, acabant 15-15. La tònica es mantindria igual en el segon període, amb els dos equips molt equilibrats en totes les facetes i un 29-30 al marcador que no deixava res clar de cara a la segona part de l'enfrontament.


Seria a la represa quan les mataronines aconseguirien dominar una mica més el partit, amb escapades en el marcador que no duraven gaire degut a l'encert visitant i a algunes decisions arbitrals molt protestades per les locals. Amb 48-47 al final del tercer període, les d'Adrià Castejón van fer-se molt fortes en defensa i van recollir una bona quantitat de rebots ofensius i defensius que van permetre controlar molt més el Draft Gramenet i acabar guanyant 60-55.