dijous, 20 de març del 2014

El Platges femení fa un pas més cap a la permanència

18 de març de 2014
Anna Gual

El Platges de Mataró femení venç i convenç a casa davant un competent Draft Gramenet i s’emporta el partit per 60 a 55. Enfrontament molt igualat durant els 40 minuts en el qual el màxim avantatge per qualsevol bàndol va ser de cinc punts. El resultat al descans era de 29 a 30, i al final del tercer quart qui guanyava eren les unionistes, però de tan sols un punt. Un Draft molt centrat i sense baixar els braços va ser un complicat rival per les jugadores d’Adrià Castejón, tot i que en els moments claus qui va colpejar primer van ser, precisament, les mataronines. Bona actuació de Gianna Woods amb 15 punts, i del nou fitxatge, la també nord americana Bree Green, 8 de valoració en 8 minuts en pista. Queden 6 jornades i la classificació està molt igualada. Només 4 dels 10 equips podran respirar tranquils al final d’aquests sis enfrontaments. Una temporada en la que recordem el conjunt mataroní només ha mantingut a una jugadora respecte el primer equip de l’any passat, i per tant encetat una nova etapa.