dimarts, 11 de març del 2014

El Platges mas. no pot amb la Llosa Artés.

Dissabte el Platges visitava la pista del CB Artés i de fet va encarar el partit amb bones dinàmiques i manant en el inici de partit fins a un parcial de 2 a 8, obligant a l’entrenador local a demanar un temps mort, a partir d’aquí l’Artés va reaccionar i amb un vist i no vist capgirava el resultat i tancava el primer quart amb una renda de 17 a 13, el segon quart ambdós equips van estar més resolutius de cara a cistella i feren uns parcials de 23 a 21, que deixava el marcador a la mitja part, amb un encara esperançador, 40 a 34.

Però a la represa el Platges es va anar desinflant i a cada minut que passava, donava la sensació de que l’equip no creia en les seves possibilitats de victòria i després d’una tímida reacció, aprofitant una defensa zonal, l’Artés va posar la directe i tancava el partit amb un clar 83 a 62.