dimecres, 12 de març del 2014

Derrota d’un Platges que es desinfla a la segona part

10 de març de 2014

El conjunt mataroní perd 83-62 a la pista del CB Artés i continua en llocs de promoció de descens

El Platges de Mataró, després de superar a casa el Minguella, visitava la pista de l’Artés amb l’objectiu de sumar una nova victòria que li permetés atrapar a la classificació el seu rival, i sortir dels llocs de promoció de descens. Els mataronins van fer un bon inici de partit, i fins i tot podríem dir que van fer una bona primera part, però a mesura que van anar passant els minuts els grocs es van anar desinflant i al final van caure clarament derrotats pels de casa.

El parcial de 2-8 dels primers minuts era esperançador, però els locals, després del temps mort demanat pel seu tècnic, van reaccionar i amb un vist i no vist van capgirar la situació. Al final del primer quart el marcador era de 17-13. En el segon quart tots dos equips van estar més encertats de cara a cistella i el parcial va ser de 23 a 21 a favor dels locals. Això feia que s’arribés al descans amb un 40-34 que deixava el partit obert de cara a la segona part.

El tercer quart va ser com un calc del segon, amb els dos equips veient cistella amb facilitat, però amb els locals una mica més inspirats i amb un Platges que no trobava la manera d’escurçar les diferències. Al final del tercer període els mataronins ja perdien de 10 punts. Els de casa cada cop jugaven més còmodes i el Platges cada cop estava més desinflat, fins a tal punt que en el darrer quart no hi va haver color i l’Artés va acabar guanyant amb facilitat 83-62.

Després d’aquesta derrota el Platges continua en llocs de promoció de descens, però la part positiva és que té la permanència a només una victòria. Aquesta setmana els grocs tenen una gran oportunitat per retrobar-se amb la victòria amb la visita del Sant Narcís de Girona, cuer de la categoria.

CB ARTÉS - PLATGES MATARÓ 83-62
PLATGES: Rafa Prats (9), Nacho Ariño (8), David Romero (6), Marc Forcada (16), Ferran Tardio (11) cinc inicial; Jordi Serra, Sergi Ventura (5), Guillem Garcia, Carles Gómez (4), Marc Coll (3), Jordi Sànchez.

MARCADOR: 17-13, 40-34, 63-53, 83-62.