dijous, 13 de març del 2014

Derrota ajustada del femení del Platges de Mataró

10 de març de 2014

Les mataronines cauen 53-51 amb el GEIEG en la segona jornada de la segona fase de Copa Catalunya

El femení del Platges de Mataró no va poder aconseguir la segona victòria de la Segona Fase de Copa Catalunya. El conjunt d'Adrià Castejón visitava el GEIEG de Girona, i va acabar claudicant per un ajustat 53-51 que frena la voluntat d'aconseguir una tranquil·la permanència a la categoria. Al menys en aquest inici amb 1-1 en dos partits de la fase en qüestió. Les unionistes van començar endollades, tot i que el seu rival va reaccionar ràpidament i va fer un parcial de 9-0 que les posava per davant. En acabar el primer període el matx estava 11-8. Va ser en el segon on el Platges va donar un cop sobre la taula i amb un parcial de 8-0 es posava per davant 14-18. Van ser els millors moments de les mataronines, que van acabar marxant al descans amb sis punts d'avantatge.

A la represa, però, l'equip va tornar a baixar el seu encert i això ho va aprofitar el GEIEG per retallar cinc punts de diferència que ho ajustaven tot al màxim de cara al darrer quart. En aquest les unionistes van anotar només tres punts en els primers cinc minuts, fet que va permetre a les locals, més encertades, posar-se quatre punts per sobre. L'equip mataroní no va estar suficientment encertat en els últims minuts i va acabar claudicant per 53-51, resultat ajustat però derrota al cap i a la fi.