dimecres, 5 de febrer del 2014

El femení del Platges de Mataró suma quatre derrotes consecutives

3 de febrer de 2014

Les unionistes perden 69-61 amb el Cornellà, tot i que segueixen amb dues victòries d'avantatge respecte les seves perseguidores

El femení del Platges de Mataró va encaixar dissabte la seva quarta derrota consecutiva de la temporada, aquest cop davant el Cornellà. L'equip no ha començat gens bé el 2014, i el que podia semblar una temporada plàcida, lluny dels objectius de l'any anterior de lluitar pel títol però sense patir pel descens es pot complicar en aquestes jornades. L'equip va perdre amb el Cornellà, penúltim, i el coixí  de victòries que tenia respecte els tres últims classificats (important de cara a la segona fase de la Copa) ara s'ha quedat en dos triomfs d'avantatge després de la derrota 69-61.

L'ensopegada es va començar a certificar des del primer període de partit, on les locals van ser més intenses en defensa i precises en atac, aconseguint un avantatge de cinc punts que seria de deu al descans. En la represa, tímida reacció de les mataronines que només va servir per retallar diferències mínimament després del tercer període (16-19) i un darrer quart on es va confirmar la victòria del Cornellà per 69-61. La manca de rebots ofensius i el poder del Cornellà en aquesta faceta (29) van passar factura a un equip que necessita guanyar per encarar la segona fase amb tranquil·litat.