dimarts, 4 de febrer del 2014

El Platges masculí es complica la vida, però al final se’n surt.

Nova victòria del Platges mas. davant d’un rival directe a la classificació per la permanència i ja en son 5 de consecutives, una nova victòria, un cop més molt treballada i que al final la sort ens ha acompanyat de la mateixa manera que fa mesos ens era esquiva.
El partit d’avui era un partit “trampa” doncs el UB Sant Adrià es més equip del que pot sembla per la seva classificació, el desmereix la seva feblesa en el joc interior que es ben contrarestat per un alt encert anotador des de més enllà de la línia de 6,75, no en va és l’equip amb el més alt percentatge des d’aquesta distància a la categoria.
L’equip del Platges li ha costat a entrar en el partit, doncs d’inici els de Sant Adrià han estat més encertats i s’han posat per davant de marcador fins a les acaballes del primer quart on els nostres han pogut capgirar el marcador i emportar-se el primer parcial amb un 22 a 18, en el segon, ha quedat clar que avui , un cop més, es patiria per poder aconseguir una nova victòria, ja que la pressió dels jugadors visitants incomodava en desmesura als nostres, que no veien cistella amb claredat, tornant-se a invertir el marcador a la fi de la primera part amb un ajustat 33 a 34.
El tercer quart també ha estat pels adrianencs que ampliaven la seva renda amb dos punts més, 47 a 50 i que els donava esperances de victòria, a la vegada que els feia encara més forts amb el seu treball defensiu. En el darrer parcial un cop més l’equip ha tret el seu orgull i esperonats pel seu públic ha revertit la situació, posant-se a falta de 3 minuts pel final amb 6 punts per sobre, però una falta en atac, seguida d’una protesta, amonestada amb falta tècnica, ha propiciat la reacció dels del Besòs que han sabut aprofitar el benentès per aprimar el marcador, arribant-se a la fi del temps reglamentari amb un empat a 64.
Afortunadament, la prorroga a somrigut als nostres, i després d’uns dos primers minuts erràtics en anotació per part dels dos equips, el Platges ha agafat la iniciativa i mica en mica i aprofitant els tirs lliures ha llaurat una nova i preuada victòria per 74 a 66 que ha de seguir donant esperances, més que justificades, de sortir de les posicions de promoció