dijous, 6 de febrer del 2014

Cinquena victòria consecutiva del Platges

3 de febrer de 2014

El conjunt mataroní supera a casa a 74-66 el Sant Adrià

Magnífic inici d’any del masculí del Platges de Mataró que fins ara ha guanyat tots els partits que ha disputat aquest 2014. Aquesta darrera jornada de lliga, l’equip groc va superar a casa 74 a 66 el Sant Adrià, un rival directe per a la permanència, que ara mateix és penúltim i ocupa plaça de descens directe. Després d’aquesta victòria els homes entrenats per Jordi Ventura són onzens a la classificació amb 8 victòries i 9 derrotes i jugarien la fase de promoció de descens. Ara mateix la permanència directa està a una sola victòria.

El Platges de Mataró va sortir una mica adormit i això ho va aprofitar el Sant Adrià per posar-se per davant en el marcador, gràcies a l’encert dels seus jugadors exteriors. Al final del primer quart el Platges va reaccionar i va donar la volta al marcador (22-18). En el segon període els visitants van ofegar l’atac local i van capgirar el marcador marxant al descans guanyant per un ajustat 33-34.

El matx es decideix a la pròrroga
A la represa la igualtat va ser màxima, però els del Besòs van continuar per davant en el marcador i van arribar al darrer quart amb un petit avantatge de tres punts (47-50). En el quart període el conjunt mataroní, esperonat pel seu públic, va reaccionar i quan restaven tres minuts guanyava de sis punts i semblava que tenia la victòria encarrilada. Però una falta en atac i una posterior protesta sancionada amb una tècnica, va donar ales als visitants que van empatar a 64 i van forçar la pròrroga. En el temps extra els mataronins van ser infinitament millors i amb un parcial de 10-2 i es van emportar aquest triomf tan important per a les aspiracions grogues.

PLATGES MATARÓ - SANT ADRIÀ 74-66

MARCADOR: 22-18, 33-34, 47-50, 64-64, 74-66.