dimecres, 22 de gener del 2014

El femení del Platges perd a la pròrroga

21 de gener de 2014

El conjunt mataroní cau derrotat a casa 50 a 57 davant el CB Lleida

El femení del Platges no ha començat amb bon peu aquest nou any i per ara ha perdut els dos partits que ha disputat. Les mataronines aquesta setmana van perdre a casa 50 a 57 davant el Lleida, un matx que les grogues van tenir controlat durant molts minuts, però que al final es va decidir en una pròrroga on les lleidatanes van ser molt superiors.

El partit va començar molt bé pel conjunt mataroní que al final del primer quart guanyava 17-6. Però en el segon període les mataronines es van embussar en atac i només van ser capaces d’anotar tres punts i va donar la possibilitat en el Lleida d’entrar en el partit.

A la represa el conjunt mataroní va tornar a tenir el control i va disposar de petits avantatges, però les mataronines no van saber rematar la feina i van veure com les visitants forçaven una pròrroga que acabarien guanyant amb solvència. Després d’aquesta derrota el Platges és setè i veu com el supera el Lleida que té a favor el “bàsquet average”.

PLATGES MATARÓ - CB LLEIDA 50-57

PLATGES: Veronica Alonso (10), Marta Jou (9), Cristina Lopez (9), Alejandra Ruiz (2), Teresa Gomez (6) cinc inicial; Marta Garzas (3), Sara Rodríguez (4), Judit Viñuela (7), Lara Sanchez.
MARCADOR: 17-6-20-18, 31-26, 45-45, 50-57.