dijous, 23 de gener del 2014

Tercera victòria consecutiva del Platges de Mataró

21 de gener de 2014

El conjunt mataroní fa un gran darrer quart i guanya 77 a 78 a la pista del Sant Fruitós

Tercera victòria consecutiva a la lliga i segona de l’any del Platges de Mataró que va guanyar 77 a 78 a la pista del Sant Fruitós, un rival directe per evitar jugar la fase de permanència de Copa Catalunya. Els mataronins van estar jugant amb foc durant tot el partit, i no va ser fins al darrer quart que es van aplicar en defensa i van remuntar un matx que tenien perdut al final del tercer període.

Després d’un primer quart força fluix (22-14), el Platges va millorar en el segon període i reduir diferències marxant al descans perdent de quatre (44-40). En el tercer període els del Bages van tornar a eixamplar diferències davant un Platges que perdia moltes pilotes, que continuava tou al darrera i que arribava al darrer quart perdent de deu punts.

En els deu darrers minuts es va veure un Platges de Mataró que no s’havia vist fins aleshores, molt intens en defensa i obligant als de casa a perdre pilotes i a concedir cistelles fàcils. Ariño i Forcada van capitalitzar l’atac groc i els mataronins van aconseguir una victòria molt important que al final del tercer quart semblava impossible. D’aquesta manera el conjunt mataroní tanca la primera volta amb victòria i escala fins la 12a posició amb 6 victòries i 9 derrotes.

SANT FRUITÓS - PLATGES MATARÓ 77-78

PLATGES: Nacho Ariño (20), Rafa Prats (8), David R0mero (1), Marc Forcada (19), Ferran Tardio (2) cinc inicial; Paco Hernandez, Jordi Serra (5), Sergi Ventura (14), Guillem Garcia, Carles Gómez (9), Marc Coll.
MARCADOR: 22-14, 44-40, 66-56, 77-78.