dilluns, 20 de gener del 2014

Extraordinari final de partit del Platges mas. a Sant Fruitós.

Poques vegades un Tweet pot resultar tant explícit com el que va penjar a la xarxa el capità de l’equip, en Paco Hernández, un cop acabat el partit amb el Sant Fruitós, i en que expressava: “@uemataro Grande companys! Pero hay q currar 40min como los últimos 10. Grande en la pista! Grande el banquillo! #Actitud #COLLONS!”
Efectivament, van haver de passar 30 minuts per que l’equip reacciones i dones tot el que li quedava dins per remuntar en els darrers 10 minuts els 10 punts de desavantatge que portava l’equip local, 66 a 56 a la fi del tercer quart.
Quan més difícil i complicat semblava tenir-ho, el Platges va tirar d’amor propi i va saber capgirar el marcador advers en els darrers instant del partit, gràcies un cop més a l’extraordinària defensa emprada que va descol•locar a l’equip local, que no se’n va saber sortir de la pressió que van ser sotmesos, perdent tres possessions que van donar ales als nostres jugadors per remuntar un partit que a deu minuts pel final semblava tenir ja decidit qui era el guanyador.
De totes maneres bé farà l’equip en intentar reduir les pèrdues de pilotes, doncs es un dels seus handicaps més importants, si no vol haver d’estar sempre amb l’aigua al coll i amb el risc que això pot comportar.
Aquest cop s’han sortit prou bé 77 a 78 davant un rival directa, i molts, encara es pregunten com s’ho han fet i es que no es pot jugar tant a prop del foc, si no et vols cremà.