divendres, 17 de gener del 2014

El femení del Platges perd la cinquena posició



publicat per
www.totmataro.cat
14 de gener de 2014

Les mataronines perden 87 a 81 davant un Viladecans que les supera a la classificació

Mataro-TerrassaEl femení del Platges de Mataró començava l’any amb una sortida complicada a la pista del Viladecans, en un partit on estava en joc la cinquena posició. Les mataronines necessitaven la victòria per distanciar-se del seu màxim perseguidor i atrapar el Lima Horta a la quarta plaça. Però tot i els 23 punts de Verònica Alonso i els 21 de Cristina López, el Platges va perdre 87 a 81 davant el Viladecans en un matx on els atacs es van imposar clarament a les defenses.

Després d’aquesta derrota, les mataronines baixen un lloc i ara són sisenes, tot i que tenen els mateixos punts que el Viladecans i continuen a només una victòria del Lima Horta que és quart i que va perdre a la pista de Lleida, un equip que només està a un triomf del Mataró i que visitarà el Palau Josep Mora aquest diumenge a les 16:30 hores.

CB VILADECANS - PLATGES MATARÓ 87-81

PLATGES: Cristina López (21), Alejandra Ruiz (2), Verònica Alonso (23), Marta Jou (15), Teresa Gómez (6) cinc inicial; Esther Murat, Marta Garzas (2), Sara Rodríguez (2), Judit Viñuela (10).