dissabte, 18 de gener del 2014

Partit clau pel Platges de Mataró aquest cap de setmana



publicat per
www.capgros.com
18 de gener de 2014

S'enfronten al Sant Fruitós amb qui empaten a punts, mentre que el Boet rep un rival complicat com el Masnou i les noies del Platges reben el Lleida
               
Queda tota una volta a banda del partit d'aquest cap de setmana, però una victòria del Platges de Mataró davant el Sant Fruitós seria clau per afrontar amb energia una segona part de temporada que ha de ser diferent a la viscuda fins el moment. Els mataronins estan ancorats a la zona baixa i han de guanyar un rival directe amb qui empaten a victòries per mirar cap amunt. El matx serà a domicili el proper dissabte a les 19.30h.

Per la seva banda, l'Auto Net&Oil Boet Mataró s'enfrontarà  al Masnou aquest dissabte a l'Eusebi Millan. Partit complicat davant un equip anàrquic però amb molt bones individualitats que està una victòria per sota dels d'Albert Peña. Els mataronins volen guanyar després de perdre la setmana passada. El partit serà a les 19.15.

Per últim, el femení del Platges de Mataró s'enfronta a casa davant el Lleida. Les noies d'Adrià Castejón juguen diumenge a les 16.30h al Josep Mora davant un rival que tenen per sota, posant setge a només una victòria. Un triomf és clau per mantenir-se en la zona tranquil·la de la classificació.