dimarts, 28 de gener del 2014

El femení del Platges de Mataró es complica la vida

27 de gener de 2014

Derrota davant el cuer de la categoria, el JE Terrassa, per 59-49

El femení del Platges de Mataró va encaixar aquest cap de setmana la tercera derrota consecutiva en tres jornades, aquest cop de manera dolorosa davant el cuer de la categoria: el JE Terrassa. Les mataronines tenien una bona ocasió per deixar fora de combat a les egarenques, últimes classificades amb tres victòries, i de pas fer un coixí de triomfs importants de cara a la segona fase de campionat, però van ensopegar 59-49 en un matx que va deixar tocat a l'equip.

Les noies unionistes van estar sempre dins del partit durant 35 minuts, però a l'hora de la veritat l'equip va estar erràtic en el tir exterior i va veure com un rival directe se li emportava el triomf. I això que les unionistes havien marxat 13-14 a la fi del primer període i ho tenien tot en la seva mà al descans, on empataven a 28 punts. En el tercer període les egarenques van començar a dominar més i van obrir escletxa en el marcador amb vuit punts (42-36) que el Platges ja no seria capaç de capgirar per acabar perdent 59-49.