dilluns, 27 de gener del 2014

El Platges no afluixa i s’imposa a la Arenys.

Partit molt seriós el que va jugar ahir el Platges en la seva visita a la pista del Arenys, un dels equips amb més potencial físic sota cistella i que l’equip va saber contrarestar amb bones ajudes i molta intensitat defensiva.
El partit no va tenir mai un dominador absolut i les diferències sempre van oscil•lar entre els 2 i 7 punts, com ho demostra els parcials al llarg del partit, on el Platges s’imposava en el primer quart per 18 a 19, obligant als locals a una tímida reacció per anar-se’n al descans amb un favorable 37 a 32.
A la represa, un cop més com en els darrers partits, el Platges va sortir a per totes i va igualar el marcador a 50 en el tercer parcial, deixant l’estocada final per els darrers minuts de partit on va ofegar al seu contrincant que amb un no rés va veure com el partit se li esmunyia de les mans amb un clar 69 a 74 final.