dimecres, 29 de gener del 2014

El Platges continua intractable aquest 2014

28 de gener de 2014

El conjunt mataroní guanya 69 a 74 a la pista de l’Arenys i suma la seva quarta victòria consecutiva

Tercer partit partit de l’any i tercera victòria del Platges de Mataró que ja encadena quatre jornades de lliga seguides guanyant. Aquesta setmana els mataronins van guanyar el derbi maresmenc davant l’Arenys 69-74, en un partit que es va estar molt igualat en tot moment i que no es va resoldre fins als instants final. D’aquesta manera l’equip groc comença la segona volta amb triomf de prestigi a a la pista d’un dels equips més forts de la categoria i que compta amb un joc interior de molts centímetres.

El partit mai va tenir un dominador clar i cap dels dos equips va marxar en el marcador. El primer quart va acabar amb un ajustat 18 a 19, mentre que la descans els resultats era de 37a 32 a favor dels de casa. En el tercer quart el Platges amb una defensa molt agressiva i amb moltes ajudes va aturar l’atac local i va empatar el partit a 50. En els primers minuts del darrer període els de casa van continuar per sobre en el marcador, però ben entrat el quart el Platges gràcies a una bona defensa va donar la volta a la situació i va acabar guanyant per un clar 69-74.

CB ARENYS - PLATGES MATARÓ 69-74

ARENYS: Benítez (7), Isaac Gibert (2), Aritz Tomas (9), Laguarda (7), Jose Cabrera (6) cinc inicial; Grau (17), Marc Arnau (8), Haggi, Omaru (10), Llorenç Mons (3).      PLATGES: Rafa Prats (5), Nacho Ariño (20), David Romero (9), Marc Forcada (12), Ferran Tardio (20) cinc inicial; Jordi Serra, Sergi Ventura (2), Carles Gómez (6).  MARCADOR: 18-19, 37-32, 50-50, 69-74.