dimarts, 17 de desembre del 2013

El Sènior fem. no te sostre.

Una vegada més el Femení del Platges de Mataró, dona la sorpresa al Palau i es torna a imposar a un dels equips de la part alta de la classificació i es que aquest equip esta vist que no te sostre i segueix creixent a cada setmana que passa.
El partit ha tingut un inici mol igualat on les defenses s’imposaven a l’atac i sempre amb petites diferències d’algun dels dos equips, a la fi del primer quart dominava el Platges per un ajustat 13 a 10, que ha donat esperances a l’equip en creure en si mateix un cop més, lluitant cada situació del joc arribant-se a la fi de la primera part amb 6 punts d’avantatge per les nostres jugadores, 28 a 22.
A la represa i gràcies al encert en el tir exterior, avui l’equip ha aconseguit 10 triples de 24 intents, ha posat terra de per mig i se’n ha anat en el marcador amb més 14 a la fi del tercer quart, deixant a les barcelonines molt tocades i amb poca capacitat de reacció. El darrer parcial ha estat més igualat, però també a tingut color groc, conquerint un nou triomf amb un clar 63 a 47 i amb set victòries i sis derrotes, que donarien a dia d’avui la possibilitat de poder lluitar en la segona fase de la lliga per el títol de Copa Catalunya, així com deixa enrere, la lligueta per la permanència.