dimecres, 18 de desembre del 2013

El Platges guanya l’Argentona i trenca la ratxa negativa

16 de ddesembre de 2013

El conjunt entrenat per Jordi Ventura suma una victòria balsàmica que ha de reactivar a l’equip

Foto Josep Ribas

Després de set derrotes consecutives, per fi el Platges de Mataró va trencar la ratxa negativa i va guanyar a casa, 68 a 61, el derbi maresmenc davant l’Argentona. El matx de màxima rivalitat es va jugar en un Palau Josep Mora que va presentar una molt bona entrada i que va vibrar amb un partit que no es va resoldre fins al final.

El partit va començar amb un Argentona molt encertat de cara a cistella que amb un joc ràpid i elèctric va superar la defensa de l’equip mataroní que va acabar el primer quart cinc punts per sota(16-21). En el segon període els mataronins van ser més agressius en defensa, però en atac van continuar molt erràtics, sobretot des de la línia de tres, i no van poder capgirar el marcador (31-32).

A la represa el partit va guanyar en emoció amb constants alternances en el marcador i amb els dos equips lluitant per cada possessió com si fos l’última. Al final del tercer quart el Platges ja s’havia avançat en el lluminós (46-45), però només començar el darrer període l’Argentona va reaccionar i va tornar a donar la volta a la situació. Quan faltaven dos minuts pel final, un triple i una recuperació de pilota que acabaria amb dos tirs lliures anotats, van donar 5 punts d’avantatge al Platges que acabarien sent decisius. En els darrers instants els de Jordi Ventura van controlar la situació i van aconseguir aquesta tan anhelada victòria.

PLATGES MATARÓ - CB ARGENTONA 68-61

PLATGES: Nacho Ariño (11), Marc Forcada (12), Rafa Prats (2), Ferran Tardio (4), Marc Coll (7) cinc inicial; Jordi Serra, Sergi Ventura (11), David Romero (11), Carles Gómez (5), Guillem Garcia (4).
ARGENTONA: Jaume Solans (14), Pau Margui (2), Jonatan Seidi (13), Edu Pau (11), Toni Gómez (8) cinc inicial; Miquel Gonzàlez, Oriol Pou (9), Albert Casabella (2), Francesc Pascual (2), Xavier Rodríguez.
MARCADOR: 16-21, 31-32, 46- 45, 68-61.