Victòria espectacular del femení del Platges

16 de desembre de 2013

El conjunt mataroní guanya 63 a 47 el Lima Horta i té a tocar la quarta posició

Foto Josep Ribas

Victòria de prestigi del femení del Platges de Mataró que va guanyar 63 a 47 el Lima Horta, un dels equips de la part alta de la classificació. Després d’aquest triomf, l’equip entrenat per Adrià Castejón ocupa la cinquena plaça i està a només una victòria de la quarta plaça, posició que ocupa l’equip barceloní de l’Horta.

Tot i el resultat final, el conjunt mataroní va haver de treballar de valent per emportar-se la victòria. Després d’un inici de partit molt igualat, el Platges es va posar per davant en el marcador i manaria en el matx fins al final. Al descans l’equip groc ja tenia un petit avantatge de sis punts.

En el tercer quart les mataronines van posar la directa i amb un parcial de 21-13 van encarrilar la victòria. En el darrer quart les barcelonines van intentar donar la volta a la situació, però el Platges va tirar d’ofici i es va acabar emportant la victòria amb comoditat.

PLATGES MATARÓ - LIMA HORTA 63-47

PLATGES: Verònica Alonso (9), Anna Serra (9), Cristina López (15), Judit Viñuela (9), Teresa Gómez (12) cinc inicial; Marta Garzas (3), Alejandra Ruiz (3), Marta Jou.
MARCADOR: 13-10, 28-22, 49-35, 63-47.