dijous, 28 de novembre del 2013

S’escapa una altra victòria del Palau Josep Mora

25 de novembre de 2013

El masculí del Platges de Mataró va perdre 61 a 64 davant el Terrassa un partit que va tenir a la seves mans

Nova derrota del masculí del Platges de Mataró que ja porta sis jornades consecutives perdent. Aquesta setmana l’equip va caure derrotat a casa 61 a 64 davant el CN Terrassa, en un partit que semblava controlat quan els locals guanyaven de cinc punts quan faltaves dos minuts pel final. Després d’onze jornades de lliga el conjunt entrenat per Jordi Ventura és tercer per la cua amb 3 victòries i 8 derrotes.

El Platges va sortir molt endollat i ràpidament es va posar 9-0 a dalt, els mataronins van mantenir els nou punts d’avantatge una bona estona, però al final del quart els visitants van escurçar la diferència fins als sis punts. En el segon període el partit va canviar radicalment, el Terrassa es va fer amo i senyor del matx i amb un parcial de 9 a 25 va marxar al descans guanyant de deu (32-42).

A la represa el Platges des de la defensa va intentar la remuntada, però tot i millorar en l’aspecte defensiu, l’equip va continuar perdent moltes pilotes i errant en el tir i només es va escurçar la diferència dos punts.

En el darrer quart els locals, amb coratge i ganes, van igualar el partit i gràcies a l’encert de Forcada i Ariño van capgirar el marcador posant-se 61-56 a dalt restant dos minuts. Però el Terrassa amb un triple i una cistella al contraatac va empatar el partit a 61. Quedava un atac i el Platges tenia l’opció d’anotar i emportar-se la victòria, però l’enèsima pèrdua de pilota dels grocs va originar una ràpida transició egarenca que va acabar amb un triple en el darrer segon que va donar el triomf a l’equip visitant.

PLATGES MATARÓ - CN TERRASSA 61-64

PLATGES: Rafa Prats (3), Nacho Ariño (15), David Romero (7), Marc Forcada (26), Paco Hernandez (4) cinc inicial; Jordi Serra, Sergi Ventura, Marc Coll (2), Jordi Sánchez (4), Sergi Puig.
MARCADOR: 23-17, 32-42, 47-55, 61-64.