dijous, 28 de novembre del 2013

El femení del Platges tomba el líder

25 de novembre de 2013

El conjunt mataroní va guanyar 71 a 57 al Reus Deportiu tot i tenir nombroses baixes

El femení del Platges de Mataró va fer un dels millors partits de la temporada i va guanyar 71 a 57 al Reus Deportiu, el líder de la categoria que fins ara només havia perdut dos partits. El conjunt entrenat per Adrià Castejón tenia les baixes Cristina López, Marta Garzas i Susanna Rodríguez, però tot i això l’equip es va sobreposar i, reforçat amb diverses jugadores cadets i amb una gran defensa, va tombar el líder.

La primera part va ser molt igualada amb moltes alternances en el marcador i sense que cap dels equips pogués agafar un avantatge de punts considerable. D’aquesta manera es va arribar al descans amb un ajustat 35 a 33 a favor de les mataronines.

No va ser fins al tercer quart que el Platges de Mataró va donar l’estocada final al seu rival. Les mataronines, amb gran defensa en aquest període, van aconseguir un parcial de 24 a 6 que va encarrilar el triomf final. En el darrer quart les grogues van controlar el matx davant un Reus que va llançar la tovallola davant la superioritat mataronina.

PLATGES MATARÓ - REUS DEPORTIU 71-57

PLATGES: Veronica Alonso (17), Marta Jou (8), Anna Serra (12), Teresa Gómez (10), Alejandra Ruiz (11) cinc inicial; Cristina Costa (8), Esther Murat, Bruna Vila (5), Judit Viñuela.
MARCADOR: 18-21, 35-33, 59-39, 71-57.