dissabte, 30 de novembre del 2013

Derbi mataroní en Copa Catalunya bàsquet




publicat per
29 de novembre de 2013
Anna Gual

Derbi inèdit aquest dissabte entre els primers equips de l’AE Boet i el Platges de Mataró. El partit que es jugarà a la pista del Boet enfrontarà a dos equips de trajectòries molt diferents. El Boet debutava aquesta temporada en Copa Catalunya, i després d’un mal inici de competició l’equip va ser capaç d’encadenar 6 victòries consecutives. Per la seva banda el Platges, un clàssic d’aquesta categoria i equip de EBA diverses temporades, es troba en aquest moment en un moment complicat de resultats i amb la necessitat de puntuar tant aviat com sigui possible per sortir de la part baixa de la taula classificatòria. Pel tècnic del Boet Alberto Peña és un partit totalment obert, mentre que per Jordi Ventura els locals parteixen amb certa avantatge.

Ventura afirma, que la clau per aconseguir la victòria i  perquè el seu equip pugui evitar l’important pes psicològic que li provoquen els finals de partit, és arribar al final amb certa avantatge en el marcador. El Platges suma ara 6 derrotes consecutives 4 d’elles en els últims segons de partit.

Per la seva banda, afirma Alberto Peña, que no es poden deixar enganyar pels últims resultats del Platges, un equip que tot i que se li han estat escapant els partits en els darrers minuts té molt de potencial i compta amb molt bons trams de joc així com amb jugadors de primera línia dins la categoria.

Un enfrontament que es podrà seguir en directe, pel programa d’aquesta casa Carnet Esportiu a partir de les 7 de la tarda de dissabte.