dissabte, 30 de novembre del 2013

Auto Net&Oil Boet i Platges de Mataró, derbi amb pronòstic incert




publicat per
www.capgros.com
29 de novembre de 2013
per S.F.
fotos de : R.G.

Els dos conjunts mataronins s'enfronten a la Copa Catalunya amb dinàmiques diferents en quant a resultats

Auto Net&Oil Boet Mataró i Platges de Mataró disputaran aquest dissabte, dia 30 a les 19.15h (Pavelló Eusebi Millan), el derbi mataroní de Copa Catalunya. Un partit esperat per veure els dos conjunts de la capital del Maresme cara a cara, però amb pronòstic incert i premises allunyades del que es podia esperar a principis de temporada. El Platges de Mataró, amb experiència  a la categoria i plantilla renovada, havia d’estar a dalt. El Boet, nouvingut i amb incerteses, cridat a patir. 11 jornades després, els taronges estan a la part mitja-alta de la classificació després de sis victòries en les últimes set jornades; i els unionistes, en zona perillos amb un bagatge totalment diferent: un triomf en set partits. Però un derbi és un derbi, i si uns creuen que és un moment clau per continuar amb la bona dinàmica de resultats, els altres consideren que la mala ratxa de resultats s’ha de trencar, i què millor que a l'Eusebi Millan.

Alberto Peña, entrenador del Boet, considera que cal mirar “En positiu”, i que per tant el derbi és una bona oportunitat per poder “tornar al camí de la victòria després de perdre amb el líder”. L’entrenador mataroní només té paraules positives pel Platges de Mataró: “Els resultats no els han acompanyat, però si mires la plantilla queda clar que tenen un equip amb molt de talent cridat a estar a dalt”. Per ells, guanyar davant l’afició és clau, ja que “tornaríem a un 7-5 de victòries i deixaríem un rival que pujarà posició a quatre triomfs”.

Jordi Ventura, tècnic del Platges de Mataró, lamenta que hagin perdut "diversos partits en les últimes jugades", i admet que l'equip està "tocat" per derrotes com la de la setmana passada, amb un triple a l'últim segon. Malgrat això, l'entrenador unionista veu el matx amb el Boet com una bona oportunitat: "És un derbi, i és especial, tot i que per nosaltres és un partit important més per trencar la dinàmica negativa de resultats". En aquest sentit, considera que han d'aprofitar "l'extra de motivació" que suposa un enfrontament "entre jugadors que es coneixen molt" per intentar sumar la victòria. "Ells estan tenint bons resultats, tenen la moral pels núvols i serà difícil", afegeix.