dimecres, 27 de novembre del 2013

El Platges de Mataró encadena sis derrotes consecutives

25 de novembre de 2013

Els mataronins perden 61-64 malgrat el gran partit de Marc Forcada (26 punts, 14 rebots i 37 de valoració)

Un triple del Terrassa en l'últim segon del partit va glaçar el Josep Mora

El Platges de Mataró va encaixar diumenge una dolorosa derrota davant un rival al que podien posar setge a la classificació: el CN Terrassa. Els mataronins, ancorats a la part baixa de la taula, necessitaven un triomf per trencar la mala dinàmica de les darreres jornades, però amb el 61-64 va encaixar la sisena derrota consecutiva, vuitena de tota la temporada. L'equip mataroní es troba actualment tercer per la cua amb tres triomfs, i necessita una reacció que podria passar precisament pel derbi mataroní amb el Boet del proper dissabte dia 30.

Els mataronins van sortir endollats al matx i van començar molt forts, amb un parcial de 12-0 que semblava encarrilar en els primers minuts l'enfrontament un partit clau. Però els egarencs no es van arruagr, i van respondre encara en el primer període retallant diferències fins un 23-17 que feia preveure un partit entretnigut. Va ser en el segon quart, però, on els unionistes van enterrar part de les seves aspiracions. Només nou punts en tot el període, que haurien estat vàlids si no fos perquè els visitants van aconseguir-ne 21 en només els últims cinc minuts, parcial de 9-0 inclòs que els deixava 32-42 per davant en el marcador.

La resposta mataronina no va donar els fruïts esperats, i malgrat intentar-ho al final del tercer període els de Jordi Ventura només havien aconseguit retallar dos punts de diferència. L'equip va errar alguns triples que els haurien posat dins del partit (7 de 21 d'encert), però en el darrer quart semblava que hi havia lloc per a l'esperança. La reacció dels mataronins va servir, gràcies en part a un enorme  Marc Forcada, autor de 26 punts i 14 rebots, per posar-se per davant a cinc minuts per acabar (58-57). El matx es va igualar, però quan els dos equips semblaven signar la pròrroga, en el darrer segon Sociats feia un triple -l'únic que va provar- que deixava glaçat el Josep Mora.