dimarts, 26 de novembre del 2013

El femení del Platges de Mataró tomba el líder




publicagt per
www.capgros.com
25 de novembre de 2013

Les mataronines guanyen 71-57 el Reus Deportiu i confirmen el bon moment de forma

fotos Josep Ribas           
               
El femení del Platges de Mataró estava en una situació delicada. Després de guanyar quatre partits consecutius, el conjunt que dirigeix Adrià Castejón va ensopegar amb el Valls previ a la visita del Reus Deportiu, primer classificat. La por a encadenar dues derrotes seguides de nou estava present, però les unionistes van demostrar que ja li han agafat la mida a la categoria i que poden competir contra tothom. D'aquí que diumenge les de Castejón s'imposessin per un clar 71-57 al Reus i sumessin la sisena victòria de la temporada que els permet estar en zona tranquil·la a mitja taula.

El partit va estar molt igualat en els primers compassos, amb els dos conjunts intercanviant-se cops (9-8) durant tot el primer període fins el 18-21. En la represa els dos equips van seguir la mateixa tònica, amb encerts i errades similars que permetien primer un avantatge de dos punts del Reus i després, al descans, que el Mataró marxés 35-33.

La ratxa anotadora es va allargar fins els 16 punts, deixant el Mataró a l'equador del tercer període amb noze punts d'avantatge. El Reus, lluny de reaccionar, va veure com el seu rival seguia defensant amb ungles i dents i sortint ràpid al contracop fins a posar-se 59-39. El matx estava completament sentenciat, i els vint punts (22 de màxim avantatge) eren el marge amb el que jugava el Platges. En els últims instants, amb tot decidit, el Reus va fer un parcial de 0-8 que només li va servir per maquillar el marcador: 71-57.