dissabte, 23 de novembre del 2013

El Platges de Mataró necessita una victòria



publicat per
www.capgros.com
22 de novembre de 2013

Els unionistes reben el Terrassa amb ganes de trencar la mala ratxa; el femení i el Boet Mataró s'enfronten als líders de les seves lligues
               
El Platges de Mataró necessita una victòria per escalar posicions, guanyar moral i trencar la dinàmica de mals resultats de les darreres jornades. Els mataronins reben el Terrassa, un equip davant el que tenen opcions de triomf. El partit es disputarà el diumenge, dia 24 a les 18.30h al Josep Mora. Dues hores abans, a les 16.30h, jugarà el femení del Platges de Mataró. Les noies d'Adrià Castejón han vist trencada la ratxa de victòries, i reben el Reus Deportiu, líder de Copa Catalunya.

Per la seva banda, l'Auto Net& Oil Boet Mataró s'enfronta aquest proper cap de setmana al Sant Andreu de Nazaret. Els mataronins estan en un gran moment de forma amb sis victòries seguides, però el rival és el líder de Copa Catalunya. El partit, dissabte a les 17.30h, serà un nou repte pels d'Alberto Peña, que ja estan en el grup capdavanter de lliga (sisens però empatats amb el tercer).