dimarts, 12 de novembre del 2013

Derrota del Platges Mataró a la pròrroga

11 de novembre de 2013

El conjunt mataroní va fer un bon partit en línies generals, però va acabar perdent 77 a 80 a casa davant el Vic

Bon partit, però mal resultat del Platges Mataró masculí que va perdre a casa 77 a 80 un matx que es va decidir a la pròrroga. El conjunt mataroní ja ha recuperat alguns dels jugadors importants que s’havien perdut els darrers partits per lesió, però tot i fer un bon partit va acabar derrotat en el temps extra i cau als darrers llocs de la classificació.

El partit va començar molt bé pels interessos mataronins i al minut 5’ de joc el Platges guanyava 11 a 4, gràcies a l’encert anotador de Forcada, Ariño i Romero. Ja al final del primer quart, el Vic va escurçar diferències, i en el segon quart, amb un parcial de 16 a 23 va capgirar el marcador per marxar al descans guanyant de dos punts (33-35).

Mataro-Vic

A la represa la igualtat va ser màxima i les diferències van ser mínimes. Els visitants van acabar el tercer quart amb dos punts d’avantatge, però després d’un frenètic estira-i-arronsa en el darrer quart, es va arribar a la fi del temps reglamentari amb empat a 63. A la pròrroga el Vic, gràcies a tres triples seguits de Garrote, va agafar un avantatge que seria insalvable per a un Platges que va lluitar fins al final, però que només va aconseguir escurçar el marcador fins al 77 a 80 final.

Mataro-Vic

Tot i la derrota, el conjunt groc ha de treure bones conclusions d’aquest matx, ja que l’equip va competir bé i no va guanyar per petits detalls. Ara, amb homes importants recuperats de les seves lesions, com Paco Hernández, l’equip ha d’anar cap amunt i de ben segur que ben aviat es trencarà aquesta dinàmica negativa de resultats.

PLATGES MATARÓ - CB VIC 77-80

PLATGES: Rafa Prats (4), Nacho Ariño (21), David Romero (10), Marc Forcada (13), Marc Coll cinc inicial; Paco Hernandez (12), Sergi Ventura (8), Carles Gómez, Ferran Tardio, Jordi Sánchez (9).
MARCADOR: 17-12, 33-35, 46-48, 63-63, 77-80.