dilluns, 11 de novembre del 2013

El Platges femení, segueix sumant.

Bon partit el realitzat aquesta tarda per les jugadores de l’Adrià Castejón, que en la seva complicada visita a la pista del Arenys Bàsquet, on han sabut imposar-se per un resultat de 61 a 66.
El partit ha tingut un inici molt igualat on els encerts i errades han anat repartits per igual, arribant-se a la fi del primer quart amb un empat a 15, en el segon parcial l’equip del Platges, gràcies a la bona conducció del partit per part de la Cristina López, ha anat agafant confiança i marcant el ritme de partit que ens convenia, agafant una petita renda de 3 punts a la mitja part, 31 a 34.
En el tercer acte les diferències en el joc i el marcador s’han engreixat i les nostres jugadores només han encaixat 11 punts gràcies a la bona defensa realitzada que les ha permès recuperar algunes pilotes i anotar en contraatac, finalitzant aquest quart amb un esperançador 42 a 51, aquest resultat ha donat la tranquil•litat suficient per encarar el darrer tram de partit i poder-se emportar una nova victòria sense masses sofriments.
Moltes Felicitats a tot l’equip pels excel•lents resultats que van treien i que col•loca a l’equip en una còmoda posició en la classificació i amb opcions a tot.