El Platges de Mataró cau a la pròrroga

12 de novembre de 2013
fotos R.Gallofré

Derrota amarga dels unionistes per 77-80 davant el CB Vic

El Platges de Mataró va patir una derrota amarga diumenge passat davant el CB Vic. Els mataronins tenien ganes de tornar a guanyar després de la mala ratxa de resultats, i el millor escenari possible era fer-ho a casa amb la seva afició. Malgrat un gran inici de partit i el cap fred necessari per capgirar situacions adverses més avançat l'enfrontament, els mataronins van acabar claudicant a la pròrroga per un ajustat 77-80.

El partit va posar-se molt de cara pels unionistes en els primers minuts. El 9-0 de parcial inicial tant just començar demostrava les intencions del Platges de Mataró, que això sí va veure com el Vic reaccionava i ajustava les coses abans del descans (17-12). Els unionistes van saber mantenir-se per davant en el segon període, fins que en el tram final d'aquest un parcial del Vic de 0-9 responia l'inici dels mataronins i capgirava la situació: 33-35.

El partit va comptar amb diverses alternatives al marcador, però el Vic va fer molt mal amb alguns rebots ofensius en aquest segon tram del matx. Els visitants marxaven per davant 46-48 al final del tercer període, i el Platges de Mataró semblava no poder acabar d'escapar-se en el marcador quan s'acostava. A cinc minuts pel final, els unionistes perdien de tres punts, però van ser capaços d'empatar a 63 abans d'acabar el partit. A la pròrroga, tres triples consecutius del Vic deixaven tocat el Platges de Mataró, que es va arribar a trobar set punts per sota en aquest instant. el bon paper de Naxo Ariño en aquests minuts crítics amb ràpides sortides van permetre els unionistes posar-se dins de la pròrroga, però finalment no van poder capgirar la derrota per 77-80.

Ariño va acabar això sí amb 21 punts, de nou dels més destacats amb Forcada (13 punts i 11 rebots) i David Romero (10 punts i 7 rebots). La millor notícia, però, va ser que Paco Hernández va poder disputar més de mitja hora de partit en els que va fer 12 punts. Una peça sota cistella que haurà de ser clau per remuntar el vol a Copa Catalunya.