dijous, 24 d’octubre del 2013

El Platges de Mataró cau a la pista del Minguella

21 octubre de 2013

Els mataronins perden 70 a 53 a Badalona un partit on no van estar gens encertats de cara a cistella

El masculí del Platges de Mataró va perdre a Badalona 70 a 53 davant el Minguella i va deixar espacar l’oportunitat de situar-se entre els primers classificats de la categoria. Els grocs no van fer un bon partit, en atac l’equip va estar molt espès i erràtic en el tir, fet que va aprofitar l’equip local per posar terra de per mig en el primer i en el tercer quart.

El partit no va començar gens bé pels interessos mataronins, i al final del primer quart l’equip entrenat per Jordi Ventura ja perdia de 10 punts (18-8). En el segon quart el Platges va reaccionar amb tres triples consecutius de Rafa Prats que escurçaven diferències i deixaven obert el matx al descans (34-31).

A la represa el Platges va estar massa precipitat en atac i només va ser capaç d’anotar set punts en el tercer quart, fet que va aprofitar l’equip badaloní per eixamplar diferències i arribar al darrer període amb 12 punts d’avantatge (50-38). En els últims deu minuts de joc el conjunt mataroní ho va intentar tot, però l’encert dels de casa i la gran defensa que van fer sobre els homes importants del Platges van evitar qualsevol intent de remuntada. Al final derrota 70 a 53 d’un Platges de Mataró que intentarà retrobrar-se amb la victòria a casa aquest diumenge davant l’Artés.

AE MINGUELLA - PLATGES MATARÓ 70-53

PLATGES: Rafa Prats (10), Ignasi Ariño (14), David Romero (12), Marc Forcada (2), Marc Coll (7) cinc inicial; Jordi Serra, Sergi Ventura (2), Carles Gómez (3), Ferran Tardío, Jordi Sánchez (1), Marc Traber (2).
PARCIALS: 18-8, 34-31, 50-38, 70-53.